Over lemon design

Ik ben Tess Göbel-Blommestein, 39 jaar, getrouwd, moeder en eigenaresse van LEMON design. Sinds mijn tienertijd ben ik fanatiek fotografe, waardoor mijn interesse is ontstaan voor grafisch ontwerp. Als visual design manager bij Quest International en Kerry Ingredients heb ik veel marketing en communicatie ervaring opgedaan. Bij deze grote internationale bedrijven ontwierp ik advertentie campagnes, promotiematerialen en websites. Mijn organisatietalent kwam goed van pas bij het organiseren van beurzen. Ook bouwde ik mijn netwerk op met drukwerkspecialisten, designers en fotografen.

In 2012 heb ik mijn vakkennis versterkt met het behalen van de Art direction studie aan het Art & Design college in Utrecht. Als afstudeer opdracht heb ik een mooie campagne voor De Kuyper mogen ontwerpen. Bij LEMON design zet ik zowel mijn organisatietalent als mijn passie om te ontwerpen in voor klanten.

LEMON design hanteert een succesvolle formule voor grafische ontwerpen, drukwerk en het maken van zoekmachine-vriendelijke websites. Creëert effectieve zichtbaarheid op social media. LEMON design heeft een no-nonsense aanpak en verleent de klant een hoge mate van persoonlijke service.

Nieuwsgierig geworden naar LEMON design in Bussum?
Bel 06 - 21997444 of mail met info@lemon-design.nl

LEMON design: verfrissend krachtig creatief!